AJANKOHTAISTA

16.11.2022

Tätä uudistusta on kyselty sekä toivottu ja siellä se nyt vihdoin on. Hallin seinältä löytyvältä 50'' SmartTV:n näytöltä seuraat mukavasti lempiurheiluasi tai vaihtoehtoisesti mailan liikettä kierroksen aikana. Pystyt nyt siis levittämään rangen koko screenin kokoiseksi ja siltikään mailan data ei jää näkemättä.

Kiitos jälleen asiakkaille jotka jätätte palautetta . Teemme parhaamme, että niin vanhat kuin uudetkin asiakkaat viihdytte studiolla. Laadukkain ja edullisin paikka on edelleen. Ne on meille tärkeitä ominaisuuksia joista emme tule tinkimään. Tehdään tästä yhdessä hyvä simulaattorikausi.

TEE THE BALL UP ja palloa kankaaseen.

08.11.2022

Ilahduta isää lahjakortilla. Tarjoukset välilehdestä pääset katsomaan pakettien tarkemmat sisällöt.

Kansa on jälleen puhunut ja meillä luonnollisesti kuunnellaa asiakasta asiassa kuin asiassa. Hinnastomme on siis päivitetty. Uudet hintamme arkisin 06.00-02.00, 20€/tunti ja viikonloppuisin 06.00-02.00, 25€/tunti tulevat voimaan heti. 

29.9.2022

KUUKAUSKILPAILUT SEKÄ TALVILIIGA ALKAA 1.10.2022

Pelimuoto: tasoituksellinen lyöntipeli

Jokaisen kuukauden voittaja saa paikan keväällä pelattavaan finaaliin (kenttä ilmoitetaan myöhemmin). Finaalin voittaja pääsee edustamaan Golf Garagea joko Mikko Rantanen Invitationaliin tai Fore Fashion osakilpailuun kesällä 2023

Talviliigassa kerätään rankingpisteitä jotka määräytyy sijoituksien mukaan. Kauden päätteeksi kolme parasta saa myös paikan finaaliin.

Käy siis luomassa itsellesi tunnus osoitteessa https://www.trackman.com ja pelaa itsesi ensi kesän parhaimpiin tapahtumiin mukaan.

KANNATTAA SIIS OSALLISTUA