STUDIO

Pääkaupunkiseudun ensimmäisen ja parhaan täyden palvelun yksityisen Trackman 4 golfsimulaattorin on perustanut Vantaan Keimolaan vuodesta 1993 lajiin enemmän tai vähemmän keskittynyt Kivistöläinen urheilijamies. Golf Garage avattiin 26.3.2021 ja tavoitteena oli/on edelleen tarjota talviharjoittelua sopuhinnalla ilman minkäänlaista sitoutumista kuukausmaksuihin. 

Haluatko harjoitella, tutkia omaa lyöntidataa tai pelata golfia ympäri maailma? Meillä siihen on mahdollisuus maailman parhaalla Trackman 4 lyöntitutkalla https://www.trackman.com

Studiolta löytyy huipputekniikkaa videotykistä ja prosessorista aina äänentoistoon. Tiloissa on myös WC ja 50'' SmartTV. Voit katsoa siis urheilua harjoitellessasi tai seurata mailasi liiketta kierroksen aikana. Kylmäkaappi takaa sen, että eväät pysyy kylmänä tai  vaihtoehtoisesti voit myös ostaa virvokkeita Mobilepayllä.

Tervetuloa pääkaupunkiseudun laadukkaimpaan ja edullisimpaan golfsimulaattoriin nauttimaan. Meillä on aina lämmin eikä sada koskaan.

OPETUS

Golf Garagella saat laadukasta golfopetusta aloittelijasta kokeneempaan pelaajaan ja räätälöitynä juuri sinun tarpeillesi. Lyöntitekniikan korjaaminen tuo lisää metrejä lyöntiin sekä varmuutta lähipeliin. Tavoitteena on aina kehittää peliäsi seuraavalle tasolle.

Meiltä voit varata myös itsellesi tai ryhmällesi opastuksen Trackman laitteiston käyttöön, datan analysointiin sekä simulaattoritoimintoihin jonka jälkeen omatoiminen harjoittelu on sujuvampaa ja kivempaa.

Opetettajana toimii Pro Marko Halonen. Markolla on pitkä historia golfin parissa mm. Finnish Tour, MID Tour ja Nordic Leaguen kilpakentiltä. 

Opetuspaikat 2023-2024: Golf Garage, Golf Bay Helsinki ja Iisi Golf

Varaukset 043 825 7218 tai info@golf-garage.fi

HUOLTO

Meiltä myös mailojen huoltopalvelut. kts Hinnasto

Tarvitset sitten mailoihin uudet gripit tai ultraäänipesun (gripit ja lavat) niin meiltä löytyy siihen työkalut sekä ammattitaito.

Tulemme pesurin kanssa myös paikan päälle esimerkiksi tapahtumaan tai muuhun tilaisuuteen.

Kysy tarjous info@golf-garage.fi tai 043 825 7218